God morgon!

Idag jobbar jag 9.45 - 18.30 så jag passade på att ta en lugn morgon eftersom sambon morgonfodrade och släppte ut hästarna.
Nu är det dock dags att dricka upp kaffet och ge sig ut för att göra färdigt allt.

Min tanke är att släppa ihop Frost och Rory idag. Det skulle de gilla tror jag! Därefter ska jag mocka av allt och fylla på vatten, eventuellt även hö innan jag ger mig av till jobbet.

Har en timme på mig, så det kan bli tight, men så är det när man tar lite sovmorgon och sedan en lugn morgon.

Nåväl off I go!

Bild på Rory i vårat stall "to be" igår under vår pysselstund. Vad han har tappat muskler och allt efter att "skadan" upptäcktes....

Allmänt | | Kommentera |

He's home again

Så kom han hem igen, min gamle vän som jag fortfarande inte riktigt hade kommit över efter försäljningen.

Rory, min underbare vän!

I söndags kom transporten och papper skrevs, nu är han åter min och hemma. Tyvärr inte med endast glädje utan även sorg för att han har drabbats av det han lider av.

Dock är det mycket jag inte känner igen. Rory som man ledde utan att hålla i honom, helt lös, är nervig som tusan. Rycker och hoppar till för allt. Hästen som gick med huvudet i backen spanar nu som en dovhjort runt på all med huvudet så högt som skelettet tillåter. Grinig är han också. Jag gissar på att det onda satte sina spår, men förhoppningsvis är det snart borta och min gamla Rory tillbaka.

Allmänt | | En kommentar |

Måndag kväll

Hej på er!
Nu var det längesedan jag skrev något här. Tyvärr har det varit långa dagar och då inte för att det har vart så överdrivet mycket att göra utan snarare för att det har tagit sådan tid. Dessutom har jag sovit uruselt.

Aja, det som har varit är förbi.

Lite roligare saker är att vi har fått kattungar. Fyra bedårande små knyten! Det kommer bli svårt att inte behålla någon men vi kan ju inte ha hur många katter som helst. Eller?
Jag skulle visserligen kunna det men man ska ha tid och råd med alla också. Sedan tycker sambon att det redan är tillräckligt många katter här hemma, vi har ju fyra.
Fast fyra eller fem katter spelar väl ingen större roll? Eller sex?

Fölis då? Jo honom har vi börjat avvänja så sakta. Vi har ju tyvärr inte allt för mycket tid eller den optimala boxen för detta. Så det får gå långsamt och i den tid som vi har möjlighet till. Det är väl egentligen bara nyttigt att Katalina får avvänja honom själv, men jag känner väl att hon binder hästar till sig allt för mycket. Till och med Frost tenderar ju till att bli galet fäst och därmed lite knäpp när han går med henne.

Här ser ni Frost och Dreamcatcher tillsammans i hage.

Vad gäller Frost då? Ja igår satt jag upp för första gången på 3,5 månad. Äntligen! Så som jag har längtat!

Allmänt | | Kommentera |
Upp