Tisdag

God morgon på er


Jag sitter på jobbet och har några minuter till godo innan det blir full fart. Eller ja, det brukar vara lugnt mellan 7-8. Det är skönt eftersom en inte är allt för pigg idag. 

Min plan igår var att komma i säng 22.00, det gick inget vidare. 22.00 skodde sambon fortfarande Frost och jag nattade hästar. Runt midnatt släckte jag och somnade, klockan ringde 4.30. Så ni förstår att jag är trött....

Nåväl!

Ikväll ska Frost ridas, ska försöka vara klar att åka strax efter att sambon kommer hem. Middag och sedan iväg. Då är Frosy förhoppningsvis redan ryktad och redo för lindning och lastning.

Men nu måste jag jobba, hörs!


Allmänt | | Kommentera |

God natt

Jag sitter nu i sängen med kattungarna lekandes runt mig. De flyger runt och brottas, så söta!
 
Idag var det vilodag för Frost och tanken var att han skulle få en promenad, men eftersom det regnade oavbrutet och han är lite förtjust i regn som jag så hoppade vi över det. Istället skodde sambon om Frost, vilket var välbehövligt, så nu är han fin fin i hovarna.
 
Annars har jag mest suttit och fixat med datorn, lagrat om bilder så att de är på en egen partition. Flyttat över alla bilder från kamera minneskortet samt mobilen. Så nu är båda redo för nya bilder!
 
Här får ni se en bild från lördagens ridpass, det syns tydligt att Frost börjar bli rundare i formen nu när bakdelen sakta börjar vinklas in mer. Ridkänslan blir bara bättre och bättre, de senaste tre passen har han gett mig en fantastisk ridkänsla. Ändå är det SÅ mycket mer kvar tills han är där. Vad jag längtar!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Några favoritekipage från Göteborg Horseshow

Först ut har vi Paulinda Friberg med Di Lapponia T, en häst som är så fantastiskt rörlig och härlig att titta på.
 

Jessica van Bredow-Werndl med Unee BB - alltså vilken häst med en enorm utstrålning!
 
Patrik Kttel med Delauney som också är så rörlig och fin, måste säga att jag föredrar denna framför Scandic.
 
Sist men inte minst har vi ju vinnaren Isabell Werth med Emilio som jag tyckte så riktigt trevlig ut men som Werth berättade om hade varit allt annat än trevlig att rida som yngre. Det var tydligen nästan omöjligt att sitta upp på honom. På kort tid har hon fått denna hästen från att inte kunna ridas till att vinna internationell Grand Prix i världscup debuten....enastående!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp