Fredag

Redan fredag igen! Och sista dagen i september 2016 - det är galet vad fort tiden går.
 
Gårdagens oväder resulterade i en helt klarblå himmel, inte ett enda moln så långt ögat kan nå, men en del vind är kvar. Men det gör inget för det är så galet vackert med den klarblåa himlen, solen och de vackra höstfärgerna.
 
En riktig fröjd att vakna till den vackra synen genom fönstret.
 
Den senaste veckan har jag gått upp rätt så sent, runt 8 - 9 tiden på morgonen, jag har haft så svårt att sova och vaknat femtioelva gånger per natt samt vaknat med en migränartad huvudvärk varje morgon. Troligen på grund av sömnbrist, eftersom migränen kommer som ett brev på posten om jag sover dåligt.
 
Nåväl, nu ska jag fortsäta med klippning och redigering av Dreamcatchers försäljningsvideo. Det blev inte den bästa men det är den jag har. Det är inte lätt att filma den lille filuren. Hade nog gått bättre i ett ridhus men det är svårt att lasta dem själv och jag är inte till mycket hjälp eftersom jag inte kan röra mig tillräckligt obehindrat.
 
Har fortfarande inte fått alla bilder och filmen från fotografen från Rikschampionatet, endast några tittbilder och en tittfilm, men de är ju lite oanvändbara då fotgrafens logga är mitt över vilket gör att fölet syns dåligt.
Får efterlysa dem om de inte kommer snart. Frågan är om avelsföreningen har fört över pengarna till henne för detta ännu....
 
Medan jag fixar med filmen så ska jag även träna foten enligt schemat från sjukgymnasten och därefter är det lunch och sedan ger jag mig ut till hästarna i det härliga vädret. Alltid bra att kolla upp dem när man kan såhär mitt på dagen också. Tänkte även passa på att mocka, packa foder och ge dem lite hö.
 
Hörs senare!
 
Såhär gott kan man ha det på morgonen....underbara, vackra Balder Balthazar <3
 
Allmänt | |
Upp