Tiden rinner iväg

God kväll på er!


Den senaste tiden har inneburit mängder med jobb och slit. Det har i sin tur inte lämnat någon vidare tid för att hålla bloggen uppdaterad, tyvärr. 

Vi jobbar dock ständigt på för att kunna dra igång verksamheten på gården och i och med det även frigöra tid att blogga mer. Så jag får be er att hålla ut...

Vi har ännu inge fått något besked från Trafikverket om huruvida vårt hus kan stå kvar. Skulle ha fått besked för fem veckor sedan och senast i börjar på veckan som gått. Så imorgon ringer jag till dem igen. Vet inte hur många gånger en måste tjata på dem?! 

Under tiden fortsätter vi att renovera huset och rensa upp i trädgården inför våren och sommaren.

Paddocken här hemma är för lös och djup, så det är omöjligt att rida hemma. Så de senaste månaderna har vi åkt till ridhuset fem dagar i veckan för att rida. Tyvärr kommer inte det att hålla i längden så i april måste paddocken göras i ordning. 30 april stänger dessutom det ridhus som vi rider i, för sommaren. 

För att göra det hela än ner komplicerat så gick dragbilen sönder  i fredagskväll. Så vi är strandsatta med Frost. Så trist, nu när han jobbar så fint och tävlingssäsongen är tänkt att dra igång.

Ja, det var en liten uppdatering. Hörs!


Allmänt | |
Upp