Söndag

Ännu en solig dag, trots att väderleksrapporten sa 8 mm/h. Visst kom det lite regn men det var inte många droppar. Jag som hade förberett allting ute. Ställt undan utemöbler och grillen som inte ska bli blöta, stängt in hästarna i lösdriftshagarna och ställt in Frost. 


Aja, ingen större skada skedd, nu ska jag släppa ut Frost igen men först ska jag kolla om marken är blöt. Är hagarna blöta får hästarna stå kvar i lösdriftshagarna och äta hö samt set gräs som har växt upp där. 

Därefter tänkte jag ge mig av till mor och far. Det är ju Mors dag idag och dessutom tänkte jag be mor om hjälp med en toning som jag ska prova. Berättar mer om det sen! 

Red gjorde jag i förmiddags, innan regnet tänkte jag och nog hann jag med det precis innan regnet. Men även hur det gick under ridpasset tar vi sen! 

Nu måste jag pipa iväg, hörs!

Allmänt | | Kommentera |

Ett starkt litet hjärta!

Åh i torsdags var vi iväg på dräktighetskoll på 30 dygn. Då kunde vi se det lilla embryot med ett slående hjärta. Det slog ordentligt, ett riktigt starkt litet hjärta.Vad vi älskar det där stoet! Hon är helt underbar och ett perfekt avelsto.

💞🦄Allmänt | | Kommentera |

Långhelg

God afton på er!


De senaste två veckorna har varit helt enastående, sol och sommarvärme - helt underbart!

Värdering av vår gård är bokad den 7:e juni. Till dess så jobbar vi på med renoveringar när vi inte är på jobbet.
För att verkligen få gjort så mycket som möjligt jag har backat av lite med Frosts träningar. Jag rider och han får jobba men jag har lagt om fokus på hans träning och rider här hemma. 

Hästarna har för övrigt fått gå ut i sommarhagarna och njuter för fullt! De är dock "inne" om nätterna. Frost och DC i sina boxar, Rory, Katalina och Harry i lösdriftarna. Något de tydligt uppskattar då K och H springer självmant till lösdriften och hänger på kvällarna medan de andra killarna hänger vid grinden och gnäggar efter en. 

Förutom att det är så underbart väder så är det ju långhelg denna helgen. Vi var visserligen och jobbade på fredagen men det kändes inte som jobb riktigt ändå. Dagen gick ju fort och så var man hemma igen. Helt okej!

Nej, nu ska jag mocka och ta in Frost så att han får vila lite innan ridpasset. Medan han vilar så fortsätter jag måla på den nya verandan.

Kram på er!

Där står gänget och njuter, de har även sällskap av grannens hästar :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp