Upp och ned

...just nu är det ned. Det är andra dalen för min och Frost träning nu. Förra gången var det på grund av snön som kom vilket ledde till att vi blev tvungna att ställa honom en vecka. Denna gånger är det för att dragbilen gick sönder. Det var någon del som gav upp i fredags, men sambon beställde den idag och förhoppningsvis kommer delen imorgon. Tyvärr innebär det att Frost inte har kunnat rider sedan i torsdags och morgondagens träning för Anneli måste ställas in. 


Kändes inte så passande med tanke på att vi hade planer på att starta i vår....men det kanske är en bra tid för en vila och sedan kör vi utan avbrott? Hoppas det!

Nåväl, två dippar i träningen sedan i mitten på november är ju å andra sidan helt enastående. Frost formkurva har gått rakt upp, varje ridpass har inneburit ett steg framåt och uppåt på trappan. Ännu har vi inte nått någon platå vilket i sig är helt otroligt. 

Så jag ska nog inte klaga på två korta dippar som inte innebär stagnerande av utveckligen eller skada. Utan enkel vila på grund av yttre omständigheter. 

Planen står dock kvar, LB i vår, LA i sommar och Msv C i höst. Vi har redan börjat rida ett par rörelse och linjer ur Msv C:1. Så som galopp till M - diagonal till E - halvbåge till B i förvänd - diagonal till G - galopp CMRI - enkelt byte - S, vilket jag skulle vilja påstå är den svåraste biten i Msv C:1. Även om vänster öppna och häger sluta nog kommer bli de största utmaningarna för Frost.  Det är nog de momenten vi kommer få slita hårdast med under sensommar-höst. Innan dess har vi skänkelvikning undan vänster och ryggningen i LA att jobba extra med. 

Nåja. Nu får jag ge mig ut och packa höpåsar samt pussa på mular. 


Allmänt | |
Upp